BASAT EN UNA HISTÒRIA REAL

BASAT EN UNA HISTÒRIA REAL

VIGAN, DELPHINE DE

19,90 €
IVA incluido
Agotado
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
2016
Materia
Ficción
ISBN:
978-84-297-7525-9
Páginas:
352
Encuadernación:
Rústica
19,90 €
IVA incluido
Agotado
Añadir a favoritos

A Basat en una història real, Premi Renaudot i Premi Goncourt des Lycéens, Delphine de Vigan s'aventura en un thriller psicològic, protagonitzat per dues dones, tot fent d'equilibrista per la fina línia que separa la realitat de la ficció.
La narradora és una novel·lista anomenada Delphine de Vigan. L'èxit del seu llibre anterior, una obra autobiogrà ca sobre la seva mare, l'ha immers en un estat de dubtes i d'inseguretat que li impedeix escriure una sola línia.
Una tarda, la novel·lista es troba amb una dona inquietant que treballa de negre, escrivint biogra es de personatges cèlebres. Mentre que Delphine rep cartes anònimes amenaçadores, L. desenvolupa una relació obsessiva amb l'escriptora. A mesura que avancem, la tensió s'intensi ca ns a un maquiavel·lisme psicològic digne de Stephen King.
Després de l'èxit de Res no s'oposa a la nit, Delphine de Vigan torna amb un llibre pertorbador i d'una intel·ligència formidable; una esplèndida immersió en el cor d'una època, l'actual, fascinada per la Veritat i la Realitat.

Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Artículos relacionados

Otros libros del autor