EL FUTUR DE LA HUMANITAT

EL FUTUR DE LA HUMANITAT

DECÀLEG PER A LA SUPERVIVÈNCIA DE LA NOSTRA ESPÈCIE

CARBONELL I ROURA, EUDALD

18,50 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
2022
Materia
Antropologia i moviments socials
ISBN:
978-84-18928-60-4
Páginas:
212
Encuadernación:
Rústica
18,50 €
IVA incluido
Disponible
Añadir a favoritos

O CANVIEM O ENS EXTINGIM. UN AL·LEGAT A FAVOR DE L'EVOLUCIÓ DE L'ESPÈCIE HUMANA PER GARANTIR LA NOSTRA SUPERVIVÈNCIA
La humanitat està arribant a un punt de no retorn. La nostra forma de viure està portant el món i l'espècie al límit i només tenim dues opcions: o ens repensem i ens humanitzem o ens extingirem. Encara hi som a temps, però la necessitat d'un gran canvi col·lectiu és urgent. No serà possible sobreviure sense modificar de manera profunda la nostra forma de pensar, de relacionar-nos i de viure.
Aquest llibre ens fa deu propostes per evolucionar i sobreviure com a espècie. Idees que afecten tots els àmbits de la nostra existència, des d'aturar en sec la globalització fins a socialitzar la tecnologia.
«Què és el que hem de fer? Què és el que necessitem per assegurar el futur de la humanitat? Sobre quines bases s'ha de construir l'humanisme tecnològic —la forma humana racional i crítica d'evolucionar cap a una espècie competent— perquè tingui èxit en la transformació de l'Homo sapiens? La urgència per obtenir respostes a aquestes preguntes transcendents no ens ha de fer oblidar que els fonaments del futur només es poden construir sobre un bon funcionament del present.»

Artículos relacionados