ELS MITJANS. PER QUÈ SÓN IMPORTANTS

ELS MITJANS. PER QUÈ SÓN IMPORTANTS

COULDRY, NICK

15,00 €
IVA incluido
Consultar disponibilidad
Editorial:
EDICIONS SALDONAR
Año de edición:
2021
ISBN:
978-84-17611-58-3
Páginas:
152
Encuadernación:
Bolsillo
15,00 €
IVA incluido
Consultar disponibilidad
Añadir a favoritos

Els mitjans tenen un paper essencial en la configuració del món tal com el coneixem. A partir sobretot de la introducció de la vida de les persones en l'univers d'internet, s'han tornat un element crucial en gairebé tots els aspectes de l'existència humana.

Avui dia s'està construint un nou ordre social a través de la nostra relació amb els mitjans més diversos, i és imprescindible saber quin poder confereix això als governs i les grans corporacions.

Per orientar-nos, Nick Couldry argumenta amb solidesa la rellevància dels cinc rols essencials que tenen els mitjans: comunicar, representar, imaginar, compartir i governar. Amb això, ens demostra que la comprensió d'aquestes dinàmiques és una habilitat que necessitem dominar en l'era digital, ara que els nostres ecosistemes socials depenen de com ens comuniquem.

«Pocs han escrit amb tanta lucidesa i sagacitat sobre la importància dels mitjans de comunicació. Nick Couldry ens ofereix un full de ruta per entendre els mitjans i la societat del segle XXI». —Lisa Parks, Massachusetts Institute of Technology

Artículos relacionados