EN LLOC SEGUR

EN LLOC SEGUR

STEGNER, WALLACE

21,95 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
LIBROS DEL ASTEROIDE
Año de edición:
2008
Materia
Ficción
ISBN:
978-84-936597-2-1
Páginas:
364
Encuadernación:
Rústica
21,95 €
IVA incluido
Disponible
Añadir a favoritos

Quan dues joves parelles es coneixen durant la Gran Depressió sorgeix entre elles una amistat que durarà tota la vida. Encara que són moltes les coses que comparteixen a l'inici -Charity Lang i Sally Morgan esperen el seu primer fill, els seus marits Sid i Larry són professors de Literatura a la Universitat de Wisconsin-, la seva relació es va fent més complexa a mesura que comparteixen dècades de lleialtat, amor, fragilitat i desacords.
Trenta-quatre anys més tard de l'inici de l'amistat, els Morgan visiten la colònia d'estiueig dels seus amics a Vermont bo i sabent que serà el seu darrer cap de setmana al costat de Charity. Durant la visita, Larry rememora els anys d'amistat: les alegries, les penes, les il?lusions i també els somnis que no es van realitzar; alhora, en el decurs del relat dels fets hi és latent una profunda reflexió sobre l'amor i l'amistat, sobre els intents de quatre persones de plantar cara a les adversitats de la vida.
Wallace Stegner, fins ara totalment inèdit en català, és un dels màxims exponents del realisme nord-americà de la segona meitat del segle XX. En lloc segur, publicada originalment el 1987, va ser la darrera novel?la que Stegner va escriure.

Artículos relacionados

Otros libros del autor