LA UNIVERSITAT DE LA VIDA

LA UNIVERSITAT DE LA VIDA

RIEMEN, ROB

24,00 €
IVA incluido
Consultar disponibilidad
Editorial:
ARCADIA
Año de edición:
2015
Materia
Relats vitals
ISBN:
978-84-942327-6-3
Páginas:
352
Encuadernación:
Rústica
24,00 €
IVA incluido
Consultar disponibilidad
Añadir a favoritos

Aquest llibre recull el testimoni de dinou personalitats diverses sobre la seva trajectòria vital:

Jordi Savall - Peter Mayer - Louis Begley - Frido Mann - Bernard Haitink - Philippe de Montebello - Benedetta Craveri - Simon Schama - Avishai Margalit - Príncep El Hassan Bin Talal - Nuria Schoenberg-Nono - Todd Gitlin - Antonio Damasio - Russell Sherman - David Dubal - André Schiffrin - Ismail Serageldin - Andreas Landshoff - Toon Riemen

Què ens ha ensenyat la vida? Què t'ha ensenyat la vida? Aquesta pregunta formulada a les dinou persones entrevistades en aquest llibre ens porta a compartir les experiències biogràfiques de dinou trajectòries vitals cap a l'excel·lència, des de punts de partida del tot diferents i en àmbits professionals ben diversos, i podem constatar la satisfacció d'haver menat una vida presidida per l'anhel de saber.

Rob Riemen ha sabut endinsar-se en les històries de dinou amics especials -editors, músics, escriptors, filòsofs, científics i fins i tot un sindicalista: el seu pare-, que per la seva edat podrien estar jubilats, i ens n'ofereix uns retrats en primera persona, carregats de melancolia, humor, perplexitat i consol.

Tots ells, personalitats de talent indiscutible, han viscut el coneixement i la saviesa, i ho comparteixen amb nosaltres, els lectors, que d'alguna manera som els seus hereus. El que ens ha donat la «universitat de la vida» és també el nostre millor aprenentatge.

Artículos relacionados